::..kerabat Ꮅrincess Ꮇimi™..::

Eh.

Pertama kali post tahun 2017 ni. Haha. Sejak tahun 2016 lagi mimi menyepi.
Kan? Kan? Kan? Haha. Rindu blog ni. Dah bersawang-sawang kut rasanya.
Blog working pun tak sempat. Busy kut. Banyak sangat komitmen.

Emm .. Just try log in sebenarnya. Tazzangkaa pulak boleh match email dengan password.
Haha. Korang jangan gelakkan mimi tau. Mimi memang tak ingat password blog ni pun.
Haha. Matilanakkkkk ~~

Apa je yang mimi nak kata untuk waktu ni ..
Nak kata mimi akan kembali ke dunia blogger pun, mi tak dapat janjikan.
Nak kata mimi akan delete blog ni pun mi tak dapat nak sahihkan statement ni.
Just speechless lah kan sebab tazzangkaa sangat dapat log in blog ni. Haha.

Terima kasih buat yang sentiasa singgah bawak rombongan mak jemah ke blog ni.
Jujurnya, mimi terharu bila check traffic. Tak kisahlah korang dari ceruk mana pun.
Ada je yang melawat. Terima kasih sangat-sangat. Mi hargai lawatan korang tu.
Haha.

Lama tak menulis panjang-panjang ni. Nanti ada masa, mi akan selalu update.
In shaa Allah. Ada plan jugak ni nak ubah suai blog. Dependslah caner nanti.
Haha. Still tak leh move on ni. Asyik tersengih je typing post ni. Haha.

Dah 2 tahun menyepi, banyak benda dah berlaku.
Mimi? Buat tak tahu jelah. Malas nak fikir-fikir sangat.
Tak mahu jadi beban dalam hati. Baik move on saja.
Postive sangat kan? Mestilah. Tengoklah anak siapa :p

Jumaat lepas, mi tengok bola JDT vs KEDAH. 
Piala Sumbangsih katanya. Mi pun tak pasti, kenapa entah nama pialanya gitu.
Totally, mi belum puas hati tengok game tu. Haha. Banyak yang perlu diperbaiki.
Sokongan ini tetap utuh dan berterusan buat TMJ dan JDT.
In shaa Allah. Mohon haters jangan muntah darah pulakss ~
Semangat kesukanan yang tinggi kan? Haha.
Wajibul ghunnah tau u olls ~

Adess. Battery lappy pun dah mula surut.
Ada waktu nanti mimi akan update lagi ye.
Jumpa lagi dalam post yang akan datang.


Haha. Gambar di atas tu hanya hiasan je.
Tak ada kena mengena dengan sesiapa.
Hidup bahagia single-mingle sekarang ni.
Opss ~

Tahniah, JDT!

.. Dear Diary,


Fuhhh .. Lama sangat tinggalkan unprivate diary mimi ni.
Dah bersawang-sawang dah. Firefly pun tersangkut kat blog ni.
Apatah lagi, butterfly. Ececehh .. Drama sebabak sekejap.
Hahahaha :D

Serious, lama giler tak buat senaman jari kat entry blog.
Rasa macam makin montel je jari jemari ni. Comel, okey? Ahaks ~
Belek-belek entry yang lepas, memang orang Moscow tu tak respond.
Mi ingat baru nak ajak dinner kat Danga Cruise.
Tapi, dia tak respond. Maka, offer itu mi tarik balik.
Jadi, sila tunggu offer yang akan datanglah ye!
Muahahaha *gelak jahat*

Aduhaii, see! Kesengalan masih terserlah.
What should i do? Mi selesa jadi diri mi sendiri.
Tak retilah nak jadi diri orang lain -_-"
This is me :)

Ehem!
Mi rasa, korang tentu dapat agak mi nak story pasal apa hari ni kann ..
Ya, mestilah nak story tentang kemenangan team kesayangan mimi tu.
Siapalah kalau bukan JOHOR DARUL TA'ZIM (JDT).
Haaa .. Game last night memang puas hati.
Teruja kut. Tersenyum je depan tv.
Sambung tersenyum sampai hari ni.


Alhamdulillah, JDT sekali lagi melakar kejayaan.
Cukup bersyukur, walau ramai yang benci JDT.
Ramai yang perlekehkan kemampuan JDT.
Tapi, tidak sedikit pun semangat JDT tercalar.
Syukur, Alhamdulillah :)

Korang ..
JDT menang atau kalah, tu bukan issue.
Yang penting ..
Sokongan tetap diteruskan.
Nah, ini untuk semua fans JDT ;)



Luaskan kuasamu ..
Harimau selatan ..
Yeahh ^^,


#sambung senyum lagi :)



Let's be my friend :)

.. Dear Diary,


Dear all kind readers ..
I just curious.
Whenever i look at my blog traffic visitor, there is a person who got my special attention.
From my blog traffic visitor, i know that this person always look for
my blog from Moscow City, Russia in every single day.
I just wondering, who is that person actually?
Do i know you? Is there any of my catchy entry for you?
I am just curious want to know who are you and why you do so.
It does not mean i ask you to stop to visit my blog, but i just wonder why?
Hmm .. No hard feeling ya ^^
For that person who view my blog from Moscow City and everyday of your life ..
Please kindly respond comment below this entry, not at the mini chatbox.
Okay?

Alright, this entry special for you my lovely visitor :)
Let's be my friend ^^



#sorry, entry full english version.
korang suruh ler pakcik google translate kan T_T

.. Adam ♥ Hawa :) ..

.. Dear Diary ,

Kerana Allah melihat bahawa Adam kesepian . 
Saat Adam sedang tidur lena ,
Allah mengambil rusuk Adam dan menciptakan Hawa .
Semua LELAKI mencari tulang rusuknya yang hilang dan
saat menemukan WANITA untuknya ,
dia tidak lagi merasakan kekosongan di hatinya ♥♥
 
info**get well soon Mɾ.Bαmbαm 
 
 
.. yang menaip entry ni ,




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...