::..kerabat Ꮅrincess Ꮇimi™..::

Tahniah, JDT!

.. Dear Diary,


Fuhhh .. Lama sangat tinggalkan unprivate diary mimi ni.
Dah bersawang-sawang dah. Firefly pun tersangkut kat blog ni.
Apatah lagi, butterfly. Ececehh .. Drama sebabak sekejap.
Hahahaha :D

Serious, lama giler tak buat senaman jari kat entry blog.
Rasa macam makin montel je jari jemari ni. Comel, okey? Ahaks ~
Belek-belek entry yang lepas, memang orang Moscow tu tak respond.
Mi ingat baru nak ajak dinner kat Danga Cruise.
Tapi, dia tak respond. Maka, offer itu mi tarik balik.
Jadi, sila tunggu offer yang akan datanglah ye!
Muahahaha *gelak jahat*

Aduhaii, see! Kesengalan masih terserlah.
What should i do? Mi selesa jadi diri mi sendiri.
Tak retilah nak jadi diri orang lain -_-"
This is me :)

Ehem!
Mi rasa, korang tentu dapat agak mi nak story pasal apa hari ni kann ..
Ya, mestilah nak story tentang kemenangan team kesayangan mimi tu.
Siapalah kalau bukan JOHOR DARUL TA'ZIM (JDT).
Haaa .. Game last night memang puas hati.
Teruja kut. Tersenyum je depan tv.
Sambung tersenyum sampai hari ni.


Alhamdulillah, JDT sekali lagi melakar kejayaan.
Cukup bersyukur, walau ramai yang benci JDT.
Ramai yang perlekehkan kemampuan JDT.
Tapi, tidak sedikit pun semangat JDT tercalar.
Syukur, Alhamdulillah :)

Korang ..
JDT menang atau kalah, tu bukan issue.
Yang penting ..
Sokongan tetap diteruskan.
Nah, ini untuk semua fans JDT ;)



Luaskan kuasamu ..
Harimau selatan ..
Yeahh ^^,


#sambung senyum lagi :)



1 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...